Politika zasebnosti in piškotki

Varstvo osebnih podatkov

  • Upravljavec in obdelovalec osebnih podatkov, ki se obdelujejo skladno s temi pravili, sem jaz. Manuel Kalman.
  • Osebnih podatkov ne posredujem tretjim osebam ali v tretje države!
  • Obdelujem osebne podatke posameznikov izključno na podlagi privolitve. Trenutno zbiram zgolj email naslove za namene obveščanja o novostih.
  • Osebni podatki posameznika, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, se lahko obdelujejo in hranijo, do izpolnitve namena oziroma do preklica dane privolitve posameznika.
  • Privolitev lahko kadarkoli prekličeš, poleg tega pa imaš pravico zahtevati vpogled, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov in sicer tako, da me o tem obvestiš preko e-pošte: [email protected]. Na navedeni naslov lahko podaš tudi ugovor v zvezi z obdelavo tvojih osebnih podatkov.
  • Pritožbo glede obdelave tvojih osebnih podatkov lahko podaš tudi neposredno pristojnemu nadzornemu organu, tj. Informacijskemu pooblaščencu Republike Slovenije.

Uporaba piškotkov

Piškotki so sicer priljubljena razvada marsikaterega sladokusca.  Še posebej pašejo namočeni v mleko. Za te računalniške, pa predvidevam, da že veste, da gre za majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani uporabljajo zato, da so izkušnje uporabnikov bolj učinkovite. 

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjaš, da spletno mesto fobija.net nastavi piškotke na tvoji napravi. Ta stran uporablja izključno piškotke za beleženje obiskanosti strani. 


Ime piškotka
Servis
Veljavnost
Opis
_ga
Google Analytics
2 leti
Opravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran.
_gat
Google Analytics
seja
Aplikacija Google Analytics uporablja piškotek za uravnavanje števila zahtevkov.
_gid
Google Analytics
seja
Opravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran.

Če želiš blokirati Google Analytics, to lahko storiš na tej spletni strani.

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča upravljanje s piškotki. Te lahko zavrneš ali jih sprejmeš s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključiš piškotke na tvojem spletnem brskalniku.